Vill tillbaka!




Kyss!

Jag är fööör snäll...

Haha sa inte jag att jag inte skulle röra ett finger...? Bra där Carro, Pontus rum är snart klart. Tack vare mig! Men jag tror att jag lyckats få mamma och pappa att inte ta datan tack vare det här.. :D Jag är sååå lycklig just nu! Livet leker minst sagt!



På Pontus begäran ska jag berätta för er om vad som hände för kanske 2-3 timmar sen...
Jag satt och rensade bland hans saker, och sist kvar är en penna. Den ser inte riktigt ut som en penna, men jag ska ju alltid testa pennor som jag hittar så jag trycker aaallt vad jag pallar. Och får vääärldens stöt. Jävlar vad jag skrek. Skadeglad som få springer Pontus in till mamma och pappa och asgarvar.. :P

Bjuder er på en låt innan jag ska fortsätta med hjälpen.. ;D

Let's just fall in love again- Jason Castro


Kyss!


Jag ser mig som befriad

Nu rör jag inte ett finger i det här rummet! Usch han har ju inte städat ordentligt på typ 4 år... Damm ööverallt bokstavligen. Nu har jag iaf fixat hans skrivbord och dem 2 hyllorna över.
Haha glad att jag ändå har någorlunda ordning i mitt rum, förstår inte hur han inte kan få ångest av att vara här inne...

Bloggar kanske lite senare ikväll om jag får tråkigt, vilket med stor sannolikhet kommer hända...

Så kyss så länge! :D

Städar Pontus rum

Jag är för snäll! Varför ska jag städa nån annans rum? Haha jo jag vill byta rum, min säng läcker, vill ha en nya, vill ha ett rum som är mitt, mitt fina rum ;D Då är det bara att sätta sig och sortera gammalt lego. Min "Boss", Pontus, gav mig 5 minuter rast... Haha värsta arbetslägret egentligen :P
Har nu konstaterat att hans limewire suger! Det finns ju inga låtar alls. Allt som jag får fram på mitt är spårlöst försvunnet här. Fint!

Igår så fick jag ju "lämna in" min data 00.00. Prutt! Men hoppas att jag kaaanske får va uppe liite längre idag... Tror inte det iof men, hoppet är det sista som lämnar människan.

Nu vill Pontus att jag ska hjälpa till igen, och jag har dealat till mig att jag slipper legot! Haha fast jag måste rensa hans skrivbord istället, men va fan, det är det värt!

Kyss!

Min tårta som jag gjorde..

Har fått sina betyg...

Mamma- 8/10
Pappa- 7/10
Pontus- Får ni veta om han kommenterar ;D

En bild på mitt mästerverk ;)



Kyss!

Sms-test

Öppna din sms inkorg, tryck neråt fem gånger. Öppna smst och läs, det är ditt svar på första frågan. Upprepa sedan ..osv.

Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
Å du kan inte tyyp saga att du börjar en timme senare och får sitta till 1?
Vad gillar folk bäst hos dig?
Har du sagt till han eller gör du det ikväll?
Vilken raggningsreplig faller du för?
Vi är klara nu älskling! :)
Vad är det sista du kommer att säga inna du dör?
3000
Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Nu låter du lika desperat som jag är :P
Så vad säger du under förspel?
Nu ska jag spela, så hörs senare :)
Och efteråt?
Ok, hur långt springer du? :P
Några år senare har ni barn. Var är deras första ord?
Har typ spelat 4 ggr i sommar bara :P
Nu är de tonåringar. Var lär du dem?
Oj, för långt meddelande för att orka skriva :P
Vad sjunger ditt favoritband om?
haha ännu ett för långt meddelande :P

Kyss!

Inga fler nätter...

Hej på er!

Blev ingen spruta idag, med tanke på att vi lämnar huvudstaden på Måndag. Kanske lika bra det. Idag har jag gjort en tårta (?) och sprungit. Om jag är stolt asså... Jag sprang 6 km på 22 minuter! *Wooow* Sen va jag dööd...

Nu till rubriken... Mamma och pappa har beslutat att dem tar min data 00.00 så det är inte så mysigt... Har ingen att smsa med heller, toppen! Fin kväll! DET HÄR SUUGER!
Om nån vill va lite social med mig efter 00.00 så är det fritt fram att smsa, bokstavligen. Kommer ha så sjuukt tråkigt! :/
Typsikt min otur...

Nej hörrni, kyss.

haha här är ett smakprov på vad jag och Elin snackar om när vi har tråkigt och är trötta... Vi driver!


Man ser inte så bra, men kul va det! :D

Gardasil

God morgon på er, hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit lagom bra, inte bäst, men inte sämst. Idag tjatar mamma och pappa på mig om att jag ska serva 1 timme och sen springa min fys (3 km). Men det orkar jag inte göra nu liksom. Dessutom snackar mamma om att vi ska ta gardasil sprutan idag. Ååångeeest! Haha eftersom jag vaknar så sent idag slipper jag frukosten igen.. :D

Sen så ska jag försöka hitta på nåt med mamma (-.-) vilket är omöjligt eftersom vi bråkar hela tiden... :/ Menmen, nu ska jag kila ner och käka lite iaf ;)

Kyss!


Skitväder..

Hej på er!

Usch vilken natt... Först så höll Hannah och Viktor mig uppe till typ 3...? Sen så började det blixtra och sånt så va aasrädd och låg typ i min säng och vågade inte röra mig, somnade tillslut runt halv 4 tror jag... Sen så hade jag ställt klockan på halv 11 imorse eftersom Louisa skulle komma hit, men snoozade till typ 11.. Så det blev ingen frukost för det va för sent. Louisa kom typ 12 och då åt vi lunch. Sen kollade vi på Ensam hemma 3. Haha bästa filmen någonsin ;)
Sen så drog vi till Saltsjö Duvnäs och tränade i 1 timme. Sen när jag ändå va uppe i varv eller va ja ska säga så passade jag på att göra fysprogrammet, eller inte löpningen, men allt annat :D 

Nu snackar jag med älsklingen på msn :D Myysigt :) Saknar deejj! :/

Nej hörrni, nu ska jag kolla tiderna för sm :P

Kyyss!


Tagen av mig ;D

Juste...

Haha kom på att jag kanske ska delge lite grejjer till er...

För det första, Märta blev sjuk idag, och har vänt sin mage ut och in, så blev ingen middag med henne.

För det andra, kamerahelvetet tar 2 veckor att laga! Döda mig! Sen så kan hon inte heller säga om jag måste betala nåt eller inte. "Det beror på varför den är som den är, om det är fuktskada går det inte på garantin och du får betala". Om jag får betala kommer jag skita i det. Då orkar jag inte. Får önska mig en sen när vi har 'släktklas'.

För det tredje, fick med mig en lampa hem från ikea. Jättesöt!

Juste, Viktor lärde även mig hur man lägger in bilder från mobilen i datan, så jag ser ett liiitet ljus i tunneln, men det mycket mycket svagt... ;)

Kyss!

27-07-2010 <3

Jag trodde inte det va möjligt.
Möjligt att jag skulle få nån som du.
23.29 är ett klockslag jag alltid har i huvudet.
Varje gång klockan är 29 tänker jag på dig.
En minut i halv tolv den tjugosjunde juli tvåtusentio.
Jag älskar dig.


Visste ni det här..?

Jag har gått på gymnastik- That's it. Gick i 2 år. Det va väl först på slutet som ja va lite småduktig, men jag slutade.

Jag har även gått på Lasse Külers dansskola- Haha joo.. Inget speciellt, men det va trååkigt! :P

Jag tycker inte om toaletter- Nej usch för toaletter! Jag verkligen hatar det. Får panik av dem, speciellt när jag inte är hemma.

Jag är jätterädd för att såra någon- Det är verkligen jobbigt när man t ex ska göra slut, eller säga att det är bättre om man bara är kompisar. Brukar ha ångest i veckor innan jag vågar säga det.

På mina lediga helger brukar jag få gå upp tidigt- Iof så är det väl halvt frivilligt, men det är för att kolla när min brorsa spelar innebandy. Det låter skit tråkigt, jag vet, tyckte jag i början också, men sen så bli det roligare och roligare och man träffar andra syskon och så. Fast det absolut bästa måste vara cuperna! Så otroligt mysigt. Dock brukar jag inte få följa med på så många, men den senaste, som jag var med på, var jättetolig! :D

Kyss

Pontus spelar tv-spel...

och flippar!

Hahaha, tror han spelar fifa typ. Och han hade värsta läget men "domaren" blåser för offside, haha då skriker han: " FUCK HELLER, FAN ATT DET DÄR VA OFFSIDE" Haha samtidigt står jag brevid på hans balansbräda och fattar ingenting... Haha verkar skittråkigt jag vet, men när man va här och han skriker åt en tv...? Då kan man inte sluta garva ;)

Kyss

Middag hos Märtski idag

God Morgon! Jag hade jättesvårt att sova inatt... När klockan va 1.30 så va jag klarvaken och spelade spel på min iPod, vilket liv jo tack jag vet. Sen så när klockan blev 2.30 tvingade jag mig själv att sova. Lyckades väl halvt, för somnade gjorde jag, men inte när jag ville.

Idag då? Jo jag, mamma och Pontus ska dra och lämna in min skitkamera! Den har gått sönder, och jag måste ha den på Söndag :/ Sen snacka dem om att vi skulle till IKEA och kolla på saker till våra nya rum sen, inte så jääätte kul... :P Ikväll är jag ju bjuden på grillning hemma hos Märta! :D Galet mysigt!
Somnade med blött hår i en knut igår/inatt... My hair will be a mess...

Juste! Jag har bestämt att från och med idag ska jag äta nyttigt! Ingen donken (kommer säkert hända ändå) inget godis (Kommer definitvit hända ändå) ingen cola (Kan funka... Eller nä det går nog inte) och allt annat som man förknippar med lördagar :) Wish me Good luck! Haha det med colan kommer med stor sannolikhet att spräckas på grillningen.. :P Jag är så lyckad.. ;)

Kyss


Hej jag är död

Hej på er!

Usch nu måste jag ta tag i mina sängvanor på allvar! Jag satt låg till typ 3 inatt och skulle upp 8... Tror ni jag hoppade upp..? Nä ni det tog lång tid och sen somnade jag till lite i bilen också. Haha somnade faktiskt lite då och då under dagen :P Men vi var iaf vid mormors grav, föll en och annan tår, mer än så behöver jag nog inte säga. Sen åkte vi till Birgitta, gjorde så gott jag kunde för att inte visa hur förstörd jag faktiskt var.. Lyckades ganska bra tror jag, ingen sa nåt iaf... Åt lunch där och fikade lite och sen åkte vi till morfar. Han va jätteglad att se oss och va ovanligt pigg! Mamma tyckte att han också skulle få en liten semesterresa, så vi tog med honom till nån  nostalgiby.. haha vet inte va det avr egentligen, jag knuffade bara på morfars rullstol, annars gick jag mest runt och tänkte och smsade.. inte bra... Men sen tog vi en liten fika där, igen, och sen så ville morfar hem.
Mamma tyckte att vi skulle prova en ny väg... Fine, haha det ångrar nog alla... Det tog 40 minuter och det va på en grusväg i skogen. "Hej jag blev åksjuk". Jobbigt!
Men sen kom vi till morfars lilla lägenhet eller va man ska kalla det och va där i kanske 2 timmar. Sen så åkte vi.. När vi åkt i kanske 15 minuter kommer mamma på att vi har hans jacka i bilen så det var ju bara att vända och åka tillbaka. På vägen hem flippade jag och Matilda ur som vanligt... hahah vi och våran humor den som bokstavligen suger!

Haha för kanske 1 månad sen skickade hon till mig att hon har upptäckt att bilarna smakar olika beroende på vilken färg (?) haha så vi satt och flippade om att det är ju verkligen allt man behöver veta för att överleva... Kommer det en mördare eller våldtäcktsman kan man ju bara skrika: " BILARNA SMAKAR OLIKA BEROENDE PÅ VILKEN FÄRG" vår plan är då att dem ska tvivla på det och springa iväg för att köpa en påse... haha så dumma vi är... :P

Men hörrni, nu blev det väldigt långt..
Kyss!

Måste skriva av mig...

Allt går emot mig, verkligen allt.
Jag har fått sammanbrott 2 gånger nu.
Känns inte som att nån förstår.
Ingen som vill ta sig tid att lyssna på mig.
Alla har sina egna tankar, som är högre prioritierade än mina.
Alla har belastat mig något fruktansvärt.
Jag vet det mesta om alla känns det som.
Jag ställer gärna upp, men då vill jag få nåt tillbaka.
Jag ska ringa alla när dem vill prata, aldrig nån som ringer mig.
Ni som tycker att jag har deppat färdigt, ni kan hoppa av här, för jag är så nere nu, så det finns inte...
Jag försöker se det positiva, men vet ni?
Det finns inget som ens är i närheten av att vara positivt.
Jag behöver ha nån som alltid finns där.

"Det sägs att kompisar är som stjärnor, dem lyser inte alltid, men finns där ändå"


Behöver jag säga att jag har tråkigt?

Lovar du att vara ärlig? Ska göra ett försök

Du heter: Carolina
Smeknamn: Carro
Låt som när du är ledsen sörjer till? Öhm, det beror väl lite va det angår?
Beroende av: Kompisar
Vem behöver du mest just nu: Finns 3 som är prioriterade
Vad tror folk om dig?  Har ingen aning
Stämmer det? Det bror väl vad man tror ?
Vad får du oftast komplimanger för? Får sällan sånna
Vad säger du för att imponera på någon? Öhm, jag venne
Hur imponerar man på dig? Att va sig själv brukar funka ganska bra
Brukar du skratta för dig själv? Haha ibland
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Så kul ska vi inte ha det
Var bor du? Utanför Stockholm
Trivs du där: Det duger ganska bra
Äger du några converse:
Brukar du bli för full: - haha nej
Vad har du för mobil operatör: Telia -.-
Är du allergisk i mot något: Tror inte det
Har du haft sex idag:
Nästa mål i ditt liv: Överleva imorgon
Hur svarar du i mobilen: oftast typ ”Hallå”, men det beror lite på vem det är.
Antal timmar sömn inatt: 6 tror jag
Sov du ensam:  aah
Brukar du komma i tid: haha oftast
När mår du bra: När jag får fina sms och när jag är med mina kompisar
När blev du fotad senast: igår
Hur känner du dig nu:  Sådär
Har du ont någonstans just nu: Faktiskt inte
Vart isåfall och varför: -
Vanligaste färg på dina kläder: Svarta och vita, ja jag är tråkig
Vad tycker du om fötter: haha , vad är det för fråga?
Vad saknar du: Alldeles för många saker nu...
Hade du en bra kväll igår:  Öhm, allt är relativt?
Favoritdryck på morgonen: Vatten om ja måste dricka
Rakar du benen: haha aah?
När brukar du oftast gå och lägga dig: lite olika
Är du blyg? Haha det beror på vad det gäller.
Sysslar du med någon idrott: Tennis
Vill du hellre ha mail än brev: Brev är det mer omtanke med
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: haha antar det.
Har du spytt offentligt: på fritids en gång, men det va inte så många kvar då
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: haha, ingen aning
Är du nöjd med ditt liv: arå
Är du bortskämd: haha nä tror inte det.
Vad gör du i morgon: åker till morfar
Vad är det värsta du vet? Människor som inte står för det dom gör
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror på vilken vecka det är ;) 
Vad behöver du just nu?  Nån som förstår
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Ingen aning
Vad längtar du till? Oj, allt möjligt
Har du bra vänner och äkta vänskap? Dem flesta ja
Vad använder du för shampoo? Sunsilk typ
Vad är det finaste du fått?  Öhm... Ett visst sms va nog det finaste..
En speciell dag du minns: Finns för många
Hur gammal är du: 14
Om fem månader: Typ jul
Du samlar på: Typ ingenting,
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror va det handlar om
Gillar du golf: haha har aldrig fattat den sporten...
Vilken tid gick du upp idag: Vaknade av Williams sms typ 10.30
Har du sovit i din egna säng inatt: aah
Har du strumpor på dig nu: Nej det är ju sommar!
Vad ska du göra ikväll: Antagligen lägga mig och sova
Är det okej att gråta: ja
När grät du senast: Idag
Laddar du ner musik och film från Internet: Musik ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Oj, alldeles för mycket pengar...
Bär du glasögon eller linser: nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: olika
Har du piercing: Öronen
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: ja
Solar du ofta: om det är sol ja
Är du bra på att laga mat: Haha njaa... Är ganska kass på det faktiskt..
Är du bra på att sjunga: Haha gud nej!
Är du flygrädd: Ganska..
Hur vig är du: Jag är vig som ett kylskåp
Vad dricker du helst när du är törstig: olika:P
Vilken är din favoritglass: Oj, ingen aning, Twister är ganska god :)
Tror du på ett liv efter döden: Typ inte
Tycker du om sushi: haha, älskade det förut, men börjar tröttna...
Vad äter du helst när du ser på film: det beror på
Bor dina föräldrar tillsammans: ja
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: båda:D 
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Någon...? Några gånger ja
Biter du på naglarna: Nej
Röker du: Nej
Senaste låt du hörde: det ni
Vad gör du på helgerna: Olika


SATC 2

Hej på er!

Det blev ändrade planer med Märta idag ;) Insåg att det var perfekt bio väder, så vi drog in till Sergel och såg Sex and the city 2. Så sjuktbra! Eller vi konstaterade att den hade ingen handling egentligen, utan det var ganska mycket fram och tillbaka. "Mycket snack och liten verkstad"

Nog om filmen, annars då? Jo då, lyssnar på musik, är inne på mamma och pappas data nu, planerar att byta såsmåningom, men det är ganska skönt att sitta här, för finns så mycket man kan skylla på.. " Ska bara kolla bilderna från förr" är en vääldigt bra. Den tar jag oftast ;D

Haha mamma och Pontus har hyrt film, 2012, men både jag och pappa nobbade den idén, så pappa kollar på Lotta på Liseberg, hans favorit ;)

Imorgon ska vi åka till morfar och Moster Birgitta, eller asså det är mammas moster, så teoretisktsett min gammelmoster..? :P Mamma och Pontus, eller antar att det sista namnet kan glömmas, har bakat lite allt möjligt att ta med. Haha tack för att jag slapp det.

Imorse fick jag seriös flipp på mamma.. Och vad tror ni hon säger...? " Nejmen gud va söt du är nu Carro" Hahaha tror ni det gjorde det bättre? Eller jag började garva åt det hon sagt, men sen så ja, vi slutar där :P

Nej men hörrni, bloggar kanske från min dator sen :D

Kyssar i massor!

saaaaknar!

vill bara säga att saaaaknar dejj så grymt mkt älskling! Kysss på dejj!

Vetintevadjagskaskriva

God morgon på er!
Hoppas ni sovit gott, det har inte jag gjort :/ För det första så låg ja och tänkte massor till typ 3? Sen så är det punka eller nåt på madrassen så all luft har gått ur. Jamen super! Klockan är för mycket och det låter för mycket när man ska blåsa upp den så jag fick sovå på en halvtom madrass... Så ja blåste upp den nu när ja vakna, och det funkar och luften är kvar? Varför, varför just jag?

Idag ska jag iaf va med Märta om allt går enligt planerna. Vi snackade om att vi skulle hyra film och bara snacka kanske eftersom vädret inte är så lovande... 
J
ag tycker ändå att jag var duktig igår. Tror jag stängde av datan vid 1 och sen smsade ja till 2, och sen låg jag i min ensamhet till 3. Haha jag vet inte varför men fick nån liten gråt-attack och låg och grät för ingenting egentligen... Så onormalt, så Carro. Haha nä men nu ska jag kika runt lite på intranätet ;)

Kyss

Kom hem

Jag behöver dig.
Saknar dig.
Snälla kom bara hem.


Min familj är... Konstig..?

Hej där ute. Kameran är död på riktigt. fanfanfan orkar inte nuuu! :(

Men men nu till rubriken. Ja min familj är otroligt konstig. Först sätter min pappa i halsen och får ingen luft. Pontus vänder sig mot pappa som går runt i ett försök att få luft och ropar: Pappaaa satte du i halsen? Dum, dummare, Pontus...?

Sen när pappa kommit tillbaka och allt är lugnt så står allt vatten hos honom, då ber jag honom skicka vattnet, men ska som vanligt jävlas och säger: -
-Hmm... Måste kolla hur många frimärken som krävs för den här, så du får den nog imorgon.
- Men pappa kasta bara hit vattnet då
- Men om du inte fångar allt så får du torka
- Men du vågar ju inte kasta ändå

Vad tror ni händer? Han slänger vattnet mig. Han siktar inte ens på glaset, hans enda mål är att träffa mig. Om jag fick flipp...? haha jag fick daaamp! :P

haha jag är så jävla trött så sitter fortfarande och garvar åt Pontus. Så otroligt dum! ;)

Kyss!

Back in town

Hej på er!

Hur har ni det? Själv har jag haft det supermysigt! :) Har en massa bilder som min mästerfotograf Oscar har tagit, men dem har jag inte laddat in än. Är inte ens säkert att det går, för kamerahelvetet gick sönder :( Att allt ska svika mig nu...

Men idag åkte vi till nån restaurang på nån ö och åt och sen så drev vi bara runt med båten, som förövrigt va underbar!, i kanske nån timme. Så otroligt härligt att bara sitta där, kunna tänka utan att nån frågar varför man bara tittar ut i ingenting, passar mig perfekt!

Sen så badade Pontus och Oscar och jag satt på bryggan, som vanligt dårå :P Slog rekord i att äta glassar igår iaf... Haha Oscar och jag åt 6 (!) glassar igår.. Haha jag är så sjukt trött på glass nu, så det får bli nåt annat för mig framöver ;)

Idag kommer ju Märta hem! Hallaluljaah! Nu fattas bara Elin, som kommer hem den 6e tror jag och sen är vår trio samlad. Gaah läängtar :D Har myycket att berätta för Elin :)

Haha satt och lekte med mamma och pappas tangentbord och har nu hittat så ja kan skriva üüber bra! :D
Mitt favoritord ju!

Nej men kyss på er ! :)


Hejdå!

Ville bara sägaaaa heeeejddååå till min schnyyyyggiiiiing innan ja åker!

Stooor kyss på deeeejj!! Älskar dejj schnyyyyygggiiiiiiiiiiingg!:) 


//W

Adios my darlings

Vi Hejj på er!

haha ska försöka hinna blogga innan William skulle göra det ;D Jag har sovit förvånansvärt bra på soffan och ingen gjorde inbrott! Nice huh? Men om cirkus 30-45 minuter kommer min limo, eller inte ljuga. Mamma och pappa kommer med bilen då ;)

Nej men schnyyyyggiiiingar! Nu ska jag börja runda av det hära tror ja, så får vi se vad Schnyyggiiiingen har att tillföra ;)

Juste eftersom ja inte kommer kunna blogga på 2 dagar (oh no -.- :P) så får alla som kollar in beskriva mig med 3 ord!
Ni vet man trycker på Kommentarer och sen skriver man sitt namn och om man vill sin mejl. Sen så om du har blogg skriver du det längst ner och sen så skriver du det du vill framföra. Sen klickar du på skicka och sen är det klaart! :D

Kyss


Vi kör på en favorit i repris, älskar den, våran låt :) <3

Schnyyggiingar

Haha tänkte bara säga att det är William som gästblogga-de/-r, han skulle visst skriva nåt imorgon också.. Spännande!

Kyss! ;D

Hallloooooooooo ;D

Tjaow tjaaaoow! Gästbloggar på scchnyyyygggingens blogg härå! Va ska man skriva? ;)
Jo just nu lyssnar man ju på musik ( vår låt :D <3 ) o chattar me sööötnosen själv! :D 

Kom på nyss att min kuse fyller 18 ida...får väl slänga iväg nåt sms ;) Kuse e alltså kusin o inte häst..hästar e svåra o ha i lägenheten, fast man bor på två ställen! 

Ja imorrn åker man till skåne o e väl inte i sthlm påå lääääänge :( yepp yepp så ere! Städer man besöker blir väl: Landskrona,Ystad,Kalmar,Finspång,Borås o Halmstad...intressant? nää trodde inte de ;)

Nu ska ja inte skriva så mkt mer än heeejdå  ;) pöwss särskilt påå schnyyyggiiingen ;D

På begäran av Williaaaaaaaaaaaam :D

heeej igeeeeeeeeeeen :D

Haha jag är ganska väääääääldigt hyyyyper. Hahaha vet inte vad jag ska skriva egentligen... Skulle blogga om min och Williams fina svenska, men ah det är väl bara ett ord "Schnyyyggiiiing" som är speciellt och sen en hiiiiiimla massaaaaa bokstääääääääääver :D

haha näääää ska nog läggaaaaaaaaa in en bild nuuuuuuuuuuu :D


Vill understryka att vi driver! ;D

Kyss :D

Förlåt men... Jag dör av garv!



Checka hennes min i slutet!

Kyss :)

Livstecken från Italien

hej på er!

Har så extremt tråkigt så får blogga för tredje gången idag...? :P haha onormalt... jo tack ja vet ;)
Fick precis ett sms av Elin, så sjukt söt! Saknar henne massor :) Har även försökt ringa Märta men hon vill inte svara idag... :/  Annars då... Jo ja har ätit lite, haha 5 bitar sushi för att va exakt :P Sen köpte mamma hem Ben n' Jerrys till mig, den har jag också smakat på... 2 skedar, sen va jag proppmätt.. :P haha jag är så misslyckad! :P

Juste.. Imorgon åker jag till Pontus kompis landställa med familjen så det är ingen bloggning då, vilket ni förhoppningsvis listade ut själva ;)

Haha jag fattar inte hur man kan bli så otroligt glad av ett sms. Det är inte första gången heller iof, men ååh ja vill att hon kommer hem nuu! :)

Kyss :)

...

Du drar ner mig, så jävla långt ner.
Jag kommer aldrig mer komma upp.
Aldrig
Du sårar mig, på riktigt.
"Det var inte meningen"
Det fattar väl jag också, men det sårar
Sårar att du tror så om mig?
Skulle jag bara bry mig om vad han tycker om mig?
Tror du det själv eller?
Du vet att det jobbigt nu...
Så varför?

Life's a bitch.. For real



Seg-Segare-Carro...?

Hej på er!

Usch vad segt den här dagen går... Vaknade runt klockan 10 av att det ringde på vår hemtelefon och eftersom jag anotg att ja va ensam hemma så va det ju bara att kuta upp och svara. Inget intressant så det var onödigt... Sen hör jag att det låter som att nån är här nere och har tv:n på, men antar att jag bara inbildar mig som vanligt. Sen kollar jag ut av ren reflex och då va pappas bil hemma..? haha sen när jag går ner så är det klart att han ligger i soffan och kollar på tv... -.- Så typiskt.. :P Men ah sen så tog ja en låång dusch och sen däckade jag vid tv:n i kanske 1 timme till ;)

Inatt får alla som har min msn va inne :D Haha jag kommer dyygna :)



Jag vill tillbaka... Kreta 2008 <3

Puss på er!

Ännu ett fint test.. ;)

9 frågor om dig själv

Namn? – Carolina...
Några piercingar? - öronen
Vad har du på dig just nu?
– öhm.. shorts, linne, bh och trosor... :P
Vilken årstid är bäst? –Alla har sina olika fördelar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Vakna upp brevid min sötnos :)
Vad tycker du mest om hos dig själv? – Att jag kan vända det mesta till positivt
Vad är du bra på? – Spelar mycket tennis, sen om jag är bra, det får man avgöra själv. Vem älskar du mest på denna jorden? – Familjen och mina närmaste kompisar
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Vem vill sova ensam? :D


5 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? – Öhm... Märta och Elin vet mest
Vem är den roligaste av dina vänner? – Haha, alla på sina egne vis
Vem är mest partyprisse? – Haha Elin! ;)
Vem är den du helst har filmkväll med? – Dem som står mig nära
Vem av dina vänner är mest elakast? – haha dem som är elaka är man väl inte kompis med...?
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? – haha har aldrig behövt tänka så långt.



9 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? – Pontus
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – haha arå
Vem är farligast i din familj? – haha jag... ;D
Vem ser roligast ut i din familj? – Pontus 
Vem är coolast? – Dum fråga...
Har ni något husdjur? - Noup
Vem har du mest gemensamt med? - Pontus
Vem står för underhållningen? – Pappa  
Vem sover du oftast med? – min kudde.. ? :P



10 frågor om idag


Vad har du gjort? – varit i globen med Pontus
Har du varit glad idag? - Jodå
Har du varit ledsen idag? – nja, går upp och ner
Har du gjort något bra idag? – haha ah det tycker jag
Vad ska du göra nu? – byta låt
Har du gjort något dåligt idag? – då hade jag inte gjort det här testet nu ;)
Vad har du ätit idag? – Lite mat...?
Har du duschat idag? - aah
Är du trött nu? - sådär
Vad händer imorn?ingenting tyvärr...



ANNAT


Hur mår du just nu? – sådär...
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? – haha aah...? :P
Har du piercat dig? Örnen...?

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? – Märta
Vem ringde du senast? - Märta
Vem sms:a till dig senast? - Viktor
Vem sms:a du till senast? - Viktor
vad står det i första mottagna sms:et? – ja vet ;P
vad står det i det senaste skickade sms:et? - :P

ÖVRIGT

Är du hungrig nu? - nää
Vad är klockan nu just nu? – 00.05
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Blogg


Familj


Hur länge sen var det du träffade din morsa?
30 minuter tror jag
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – haha samma som mamma



ÖVRIGT

Gillar du punk? - nej usch
Har du sminkat dig idag? – haha ah lite
Isåfall, vad för smink? – Mascara...
Vad har du på dig för trosor/kalsonger just nu? – haha vill ni veta... Björn Borg isf...
Hur ser dem ut? – Öhm, haha orka, som dem brukar göra ;D
vad har du för bh/topp på dig just nu? – Marinblå typ
Hur ser den ut? -  Fina frågor va...?

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - ja
I så fall, vilken låt för tillfället? – Break of Dawn – Eric Saade (våran låt <3)
Vad gillar du för musik? – Lite allt möjligt

KLÄDER

Har du fler än 4 linnen?
- ah
Har du fler än 3 jeans? - aah
Har du fler än 5 tröjor? – haha yesbox
Har du resteröds-trosor? – nån som vill förklara...?
Har du en vit bh/topp?  - ja, flera.
Har du en svart bh/topp? – haha ja



SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? – Alltid!
Använder du Wax? – haha nä
Använder du ögonskugga? - noup
Använder du kajal? - noup
Använder du hårspray? -  ibland
Använder du volymspray? - noup
Använder du mousse? - noup
Använder du deodorant? – haha ah...?
Använder du skinspray? - noup
Använder du parfym? -yesbox
Använder du läppglans/läppstift? – lipsyl ibland.
Använder du brunkräm? – nej, jag satsar på att bli naturligt brun ;)
Använder du rouge? - ne
Noppar du ögonbrynen? – Har väl hänt
Uppsatt hår eller hängande? – Oftast utsläppt
Plattar/lockar du håret varje dag? – Plattar det väl lite då och då...
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – haha nej


Kan inte hålla mig.. :)

Har så extremt tråkigt nu, så då blir bloggen min sista utväg.. :P

Idag så blir det nog ännu en dag, utan nåt att göra. Satt uppe liite förlänge inatt, men det va det värt :) <3 så jag sov iaf till halv 12 ungefär :) Ska väl dra med min kära bror och köpa glass lite senare :P

Haha gud vilket onödigt inlägg... Haha ska avsluta med en liten grej som hände igår.. :P

Jo, allt började med att pappa hade köpt Sofis Mode till mig. Så jag satte mig med den när han kom hem. på nåt modellreportage så var det en tjej som va jättelik sofis syster, så då frågade jag pappa:

- Är inte det där hennes syrra...?
- Njaa... Har för mig att det inte va det.
- Öhm... Hur vet du det...?
- Nej men kolla bara längst ner på smink-sidan, där stog det.
- Men hur vet du det?
- Hade tråkigt så läste den, men du... Den tidningen sög ju, fanns ju ingenting att läsa, bara bilder och kläder.
- Men pappa... Det finns kanske en anledning till att det heter "Sofis mode"



"I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no"

Puss och kram!

-

Du kan få vem du vill
Varför jag?
Av alla miljarder så va det jag.
Det va jag som hade turen att lära känna dig.
Finaste personen någonsin.
Men ändå tvekar jag.
Är jag värd dig?
Förtjänar inte du så mycket mer egentligen?
Klart du gör. Det tvivlar jag inte på.
Du är för fin, alldeles för fin för mig...


Torka.

Hej på er.

Jag har en fruktansvärd bloggtorka nu, så min uppdatering kommer va sämst... Kommer säkert bli en himla massa depp inlägg, men det är liksom den veckan i månaden...

Puss på er.

One step forward and two steps back..

Fortsätta kämpa eller släppa allt?

21 Juli 2010

Hej på er! Hoppas ni har sovit gott. Själv lyckades jag va vaken till typ 3.30 och sen så dog jag :P Som vanligt lyckas jag vakna när jag får sms, så vid 8.20 kom första... Att mina kompisar ska va så morgonpigga ;D

Vad händer idag? Ingenting faktiskt. Carin skulle till sitt landställe idag, så vi skulle hitta på nåt någon annan dag :) Antar att jag får lägga mig och sola och ta det lilla lugna, vilket egentligen är otroligt tråkigt... Men va gör man inte för att slippa dataförbud.. :P

Snart är det dags att börja ställa tllbaka dygnet, för det kommer inte va lätt... Inte så lång tid kvar tills skolan börjar igen. Då äre 8an med betyg och allt. Usch åångest! Fast det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och träffa my partner in crime igen ;D

Puss och kram!


Ser ni... ?



"I like I like
I'm losing control right now
and I feel it's right
I like I like
we're caught in this moment
I won't let you go"




Ser ni hur lycklig jag ser ut? Gud, länge sen jag har haft den där känslan. Men jag har den fortfarande. Så galet lycklig. Och det är din förtjänst. Tack, jag älskar dig.
(Förlåt för en hemsk bild, men det kommer aldrig bli bättre än så)

Carolina<3Vatten= Sant...?

Haha nej skulle knappast tro det va :P Fast jag är ett litet steg närmare iaf ;) Lyckades bada hos Carin och de va inte så farligt, framsteg! Haha jag hade lite små tråkigt innan jag skulle till Carin så har en "dagens outfit" att dela med mig av. *host* Ingen bryr sig *host*

Haha sitter och snackar med Fredde angående visningsbilder... Ganska roligt faktiskt.. :P Se hur killar uppfattar dem ;) Men annars så händer väl inget speciellt. Borde kopiera alla mina bilder till mitt usb-minne eftersom datorn fuckar sig, men jag orkar inte nu.. :P Det är mycket jag inte orkar nu förtiden har jag märkt... Inte bra.. :P

 
Här har ni min otroligt fina outfit ( Se ironin tack) :P

Puss och kram!

-

Haha jag vet att jag har mångta tester och sånt nu, men det är typ nu när jag har tråkigt som jag sitter och kollar runt och hittar lite allt möjligt ;D

46 saker tjejer vill, men inte vågar be om.

1. Håll om henne runt midjan.
2. Försök verkligen att prata med henne.
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv.
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt.
5. Kyss henne långsamt.
6. Krama henne mjukt.
7. Håll om henne nära ditt bröst.
8. Skratta med henne.
9. Bjud ut henne någonstans.
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans.
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne.
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä.
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest.
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad.
16. Lek med dina fingrar i hennes hår.
17. Kyss henne då hon minst anar det.
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan.
19. Berätta för henne hur vacker hon är.
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr.
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman.
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det.
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad.
24. Få henne att känna sig älskad.
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro.
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland.
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar.
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne.
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet.
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig.
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne.
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne.
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne.
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne.
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne.
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne.
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig.
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna.
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord.
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta.


Aaw, det stämmer ju typ preciis ;D

Puss och kram!


It's alive :D

Hejj på er :) Hoppas ni sovi gott, i motsats till mig dårå... Haha att jag alltid lyckas vakna tidigt, fast imorse vaknade jag av att nån smsade mig ;) "Jag är populääääär"

Idag ska jag vara med Carin :D Såå länge sen sist! Sen om vi ska va här eller hos henne vet jag inte.. Hon har sjötomt, så vi kan bada eller ah paddla som vi gör... ;) Och här kan vi spela tennis, gratis... :) Så där klämmer skon, båda har saker som är fördelar :P

Juste pappa fick igång datan igår :o Jag som hade börjat kika efter en ny... Jag som hade planen klar för hur jag skulle kunna få en data helt för mig själv.. ;) Men samtidigt så vare väl bra att den starta, alla bilder... Dem hade jag inte klarat mig utan ;D

Puss och Kram!

Datorhelvete!

Faaaan i helvete! Nu har min dator gått sönder... :( Förstår ni!? Mitt liv finns där i. Alla bilder, alla skolarbeten, all musik, allt, precis allt. Överreagerar jag? Nej faktiskt inte. Jag vill ha min dator. Jag behöver min dator. ååååh! Jag orkar inte nu!

Fanfanfan

Platta eller locka...?

Hej sötnosar!

Hur är det med er? Nu är jag inne på Hannahs mongodata... Den är pyyyytteliten så jag tryker fel typ hela tiden :P Men vi hittade inget i Farsta så vi tog en fin liten promenad tillbaka hem, där vi är nu och fixar med mitt hår :) Frågan är ju bara... Ska man locka det eller platta det? ;P Haha typiskt tjejdilemma, och jag är ju tjej så here we go ;D

Nej men Hannahs familj ska typ bada sen ikväll så då följer jag nog med och plaskar lite med fötterna, nåt som jag blivit specialist på ;)

nej nu ska ja va social med Hanni Panniii :D


Puss och Kram på er! :D

Hej och välkomen till nya Afrika

God Morgon :)
Satan va tidigt jag vaknade idag... Haha drömde en heeelt sjuk dröm inatt, djupare än så ska vi inte gå in, för det är för komplicerat ;P Men ska väl fixa mig såsmåningom... Ska åka hem till Hannah Panna idag och sen så skulle vi åka till Farsta och driva runt lite, det gillar vi! :D Haha så det blir ett finfint litet äventyr för mig att ta mig dit :P Jag lär va ett x antal kronor fattigare efter den här dagen iaf :P
Hade ju planer på att fixa comviq i typ en månad.. :P Haha lite onödigt men jag venne om jag orkar tänka nu, det är ju sommarlov! :D

Haha nej men puss och kram! :)
 


Fint litet test :)

SENASTE:
1. Dryck: vatten
2. Telefonsamtalet: pappa
3. SMS: William
4. Sång du lyssnade på: Commander
5. Gången du grät: öhm... Mormors begravning tror jag

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Näpp
7. Har någon varit otrogen mot dig: Inte va ja vet
8. Varit kär: Vem har inte?
9. Förlorat någon speciell person: Mm...
10. Varit deprimerad: Kanske inte deprimerad, men nåt i den stilen
11. Varit så trött att du somnat sittandes: haha nä

 

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: Måånga nya :D
16. Fått ditt hjärta krossat: Inte än, men det kommer säkert hända.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha ah
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Yes :)
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: aa
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ah, men det va positivt ;)
21. Förlorat en speciell person: mmh..


BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Normal fråga... Men typ alla
23. Hur många barn vill du ha: ett eller två typ
24. Har du några husdjur: Nåra dammråttor lite här och där kanske, räknas dem?
25. Vill du ändra ditt namn: Yes
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: öhm... På min senaste färgade jag håret :D 
27. Vilken tid vaknade du idag: 12.00
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Rensade bland mina sms
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra? Ja..
30. Senaste gången du träffade din pappa: haha, 1 minut sen
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: hmmm det ni
32. Vad lyssnar du på just nu: Musik
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Näpp

34. Vad gör dig irriterad just nu: Att min brorsa skriker på mig :P
OM DIG:
 37 Vad är ditt namn: Carolina... 
38. Stjärntecken: Oxen
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Fältet
41. Gymnasie: haha ingen aning
42. Högskola: Ingen aning här heller
43. Hårfärg: brunt
44. Långt eller kort: långt typ
45. Längd: Alldelles för lång.
46. Vad gillar du gällande dig själv: Haha, ingenting, eller kanske att jag kan va ganska positiv.. ? :D
47. Piercings: Öronen
48. Tattoos:

49. Höger eller vänster: Höger


DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har inte gjort nån faktiskt :)  
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: Har ingen
54. Bästa vän: Oj, det har jag många

55. Sporten du spelade: Fotboll, Gymnastik och Dans tror jag
56. Husdjur: Har aldrig haft nåt
57. Vaccination du minns: nån som alla får precis när dem fötts.
58. Konsert: oj det kommer jag inte ihåg
59. Förälskelse: Haha ingen aning
60. Alkohol du drack: -

 

JUST NU:
61. Äter du: Ingenting 
62. Dricker du: vatten
63. Är du på väg att: Börja fixa mig
64. Lyssnar du på: Fortfarande musik
65. Väntar du på: Att Carin ska komma heeem :D

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: jaa
67. Vill du gifta dig: Hitta en tjej som inte vill det?
68. Karriär i åtanke: vet inte

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon tror jag.
70. Kramar eller pussar: Pussar
71. Kortare eller längre: Längre!
72. Yngre eller äldre: Äldre tror ja :P
73. Romantisk eller spontan: Romantisk
74. Snygg mage eller snygga armar: haha dum fråga.. Mage såklart!
75. Tatueringar eller piercingar: Måste jag välja så är det väl tatueringar
76. Känslig eller inte: Mer känslig än inte.
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Haha inget av dem tack!


12 timmars sömn är...

för mycket...? :P Haha det lyckade jag med inatt iaf. Sen väckte mamma mig och ansåg att jag inte skulle sova bort hela dagen. 
Nu sitter jag, min pappa och mamma och kollar på Swedish open finalen. Jätte kul... Jag och pappa har satsat pengar. om Almagro vinner får jag 10 kronor av honom och om Söderling vinner får han 15 kronor av mig. Just nu står det 5-2 till Almagro i 3e så mina pengar är iprincip säkra ;)
Annars då? Jo jag mår väl sådär... Mår ganska illa, så vet inte hur mycket jag vågar/borde äta... Men brukar ju inte äta så mycket heller, så det ska nog lösa sig :)

Ikväll ska hela familjen på bio - Kommisarie Späck. Har inget annat planerat så det är väl bara låtsas som om det va precis vad jag ville göra :P

Puss på er.

UPDATE: Almagro vann, så 10 kronor till miiiig! :D

.

Jag tänker, säkert för mycket. Men att sluta är inget alternativ. Det går inte.
Det är lite som att röka. Har du en gång börjat är det svårt att sluta.
Om jag inte tänkte skulle allt vara lättare.
Du skulle slippa frågorna.
Jag skulle slippa ligga vaken på nätterna.
Jag har ställt om dygnet helt.
Tänker på nätterna, sover på dagarna.
På lägret va jag död, så då tänkte jag inte på nätterna.
Tur va det, annars hade jag inte skrivit nu.
Usch vad jag hatar kvällar, jag tänker och framstår som ett psykfall...
Men det kanske är den jag är, det vet jag inte.
Vet inte vem jag är.


Jag lever!

Halloo sötnosar!

Jag lever, trots att jag flugit 2 gånger, åkt över en jättelång bro och åkt båt en gång. Haha, töntig jag är egentligen... Lägret har varit underbart, men hade givetvis dem stunder då jag hellre lagt mig för att dö... ;) Vi spelade tennis typ 5 timmar varje dag och hade fys i 1 timme. Vill även tillägga att de första dagarna va det 35 grader! Trodde jag skulle smälta :P Har även fått brev från Elin! Så glad jag blev. Gumman, vet att du inte läser det här nu, men du vet att jag saknar dig sjukligt mycket! "Jag har Elin-abstinens" ;D <3

Men det var iaf skönt att komma hem, faktiskt ovanligt skönt. Brukar tycka om att klara mig själv, men nu ville jag heeem :P Jag har en massa bilder från lägret och mina dagar hos Louisa i Båstad, men jag känner inte riktigt för att ladda upp alla nu. Det tar lite för lång tid, har inte det tålamodet :P

Nej hörrni nu ska jag kolla upp allt som jag missat! :P

Puss och Kram!


Some pics and then goodbye

Hallå igen ;)

Hinner inte blogga nåt megastort inlägg, så slänger in bilderna, och sen får det bli hejdå.. :/

Min otroligt fina tårta.. *host* ;)

Gårdagens outfit

Det va väl dem bilderna jag hade att erbjuda idag... Som vanligt måste jag skriva av mig lite nu innan jag åker...

Att lämna er är inte lätt. Det är verkligen inte det.
Ni tror inte att det spelar nån roll för mig. Men jag saknar er redan.
Jag är "bara" borta i 8 dagar, men 5 av dem kan jag inte svara på sms.
Jag kommer bli helt avskuren från er. Avskuren till 100%
Det har jag aldrig varit förut. Utan er alltså.
Usch vilken ångest jag har.
Om mitt plan kraschar så älskar jag er, mest av allt.

Smell yah babes


Båstad och Danmark, Here I come!

Hej där!

Hoppas ni har/har haft en bra dag :) Själv är jag så otroligt trött, så trött så jag nästan har blivit pigg. Jag och Elin räknade lite på min sömn inatt och jag har nog slagit eget rekord... 4 och 1/2 timme. Haha galet egentligen... :P Men dethär är nog mitt sista inlägg innan jag drar till Båstad imorgonbitti. Jag tror att jag måste gå upp typ klockan 6..? Usch det är likadant som när jag skulle till Båstad förra gången. Iof så kommer jag säkert ha det jätte mysigt sen när jag kommer dit så det kan jag väl stå ut med. Haha jag låg och tänkte på att planet faktiskt kan krascha imorse... Haha jag började fundera på om jag skulle skriva ett brev och lägga nånstans och sen typ säga till en person var det är så den sen kan säga det till mamma och pappa... ? Kanske planera min begravning och lite sånt. Men ah jag överreagerar ju som få när det gäller just sånt här :P
Dagen har iaf spenderats tillsammans med Elin :D Haha vi är lika knasiga som vanligt och har våra små hemligheter ;D Sen så har jag packat *suck* och ska även plocka ur disken.. (Måste ligga på plus hos mamma nu när jag åker ;) Sen ska vi växla pengar också! :D Haha hoppas vi gör det i typ sickla så jag kanske kan fjäska mig till lite kläder... ? :D Vi får se om jag kanske bloggar ikväll...
Jag ska iaf lägga in en bild på min finfina tårta från igår och på gårdagens outfit, fast det kan jag inte göra föräns ikväll när jag laddat in bilderna från kameran i datan ;)

Smell yah babes :D

Yes vi kör på en nattblogg då..

Hej på er! haha ingen som är vaken nu förutom jag och Lisa :P

Idag har jag spelat lite tennis mot min tönt till bror. Behöver jag säga att jag vann lätt... ? ;D
Haha att ens blogghumör kommer fram på natten är lite speciellt ju... Iof så är jag helt slut i huvudet och trycker fel hela tiden, irriterande om något. Imorgon/idag så ska jag packa och förhoppningsvis även hinna med lite sol :) På kvällen sen så ska vi dumpa tönten på hans fys och sen åka till Forex typ och växla pengar till mig, Danmark here I come :D Idag så har jag även hittat en liten talang jag har... Garnera tårta med jordgubbar. Den ni! :P haha tårtan i sig sen va väl helt okej. Va slut i huvudet redan då, så kände inte att det smakade speciellt mycket...

Haha nä nu måste jag liva upp stämningen här känner jag!

Smell yah later babes! (Vi kör med nåt nytt nu ;)


HejJagÄrTrött

Hej på er, inatt har jag inte fått mycket sömn. Jag låg vaken till 3 tror jag och kunde verkligen inte sova. Sen somnade jag ett tag men vaknade snart igen. Skrev ett sms, som jag såklart inte vågar skicka, så det hamnade i utkastet ;D Ikväll kommer mammas kompis och hennes familj hit på middag, så kan inte va inne på msn eller blogga, så alla som har mitt nummer får smsaaaaa mig :D

Haha nu springer jag runt och försöker hitta nåt att sätta på mig samtidigt som jag sminkar mig.. Haha så kan det gå när man ligger kvar i sängen för länge :P Men nu så får jag lägga på ett kol ska träffa Elin om typ 30 minuter... Och sen ska vi/hon fika med le Fredrico :P (OBS! Jag är bara där som menaltstöd för min flicka ;) Haha nä men nu ska jag slänga på mig nåt, som troligtvis inte kommer bli nåt bra alls, men det får duga! Är inte på humör alls för att hålla på med en massa fin puts hit och dit idag. Det får bli som det blir.

Puss och kram, och glöm inte att smsaaa mig :D


Du...

...är mitt allt. Jag behöver verkligen dig. Lova att aldirg lämna mig.

Jag älskar dig <3


Usch vad snabbt lovet går...

God morgon :D

Hoppas ni har sovit gott, det har inte jag gjort kan jag ju säga... Tankarna bara susar runt och då är det omöjligt att sova. Eller jag somnar, men vaknar efter 10 minuter igen. Ganska störande... Haha nu kanske det är jag som skulle ta dem dära sömnpillerna som jag skulle ge mamma och pappa...? ;) *ironi*
Jag vaknade för kanske 1 timme sen och kan verkligen inte somna om -.- Men ah igår så gjorde jag mitt fysprogram som jag skulle, jag va ute och sprang i typ 20 minuter, och jag dog inte! Hallaluljah :)

Jag har tänkt på att det tar mig en evighet för att skriva ett inlägg som inte ens blir bra. Jag sitter i säkert 10 minuter för ett litet sketet inlägg. Skriver till folk som jag inte ens vet vilka dem är. Ser bara statistiken, haha sämre och sämre för varje dag. Ser komentarerna, typ inga alls. Det enda jag ser är mina dåliga inlägg. Bra Carro! Du är så otroligt smart som inte bara tar bort bloggen!

Idag ska jag och Pontus åka och bada med Emil och Lisa på eriksdal. Iof så ser inte vädret så lovande ut, så får kanske bli inomhus om molnen inte flyttar på sig ;D

Puss och kram!


Tårögd..

Hej där ute!

Det har varit en otroligt fin dag idag! Först åt jag och Märta lunch på Pizza hut och sen så gick vi till NK ihopp om att min väska skulle finnas, men vi insåg att nej. Det gör den inte och kommer aldrig heller göra. När det står "realisation" istället för "rea" inser man att man nog har en för låg budget för att vara där... :P Men sen så gick vi förbi Red Bull Flugtag, men vi orkade inte så vi tog en promenad till slussen och därifrån åkte vi hem. Eller hon gick hem för dem hade ju genrep senare så jag gick hem till Elin. Där va vi inne på datan i säkert 2 timmar och sen började hon fixa sig eller va jag ska säga :P Sen så drog vi hem för jag skulle hämta kameran och en kofta, om det skulle bli kallt sen när vi skulle hem :) Men vi gick till Bea och köpte en blombukett till våra kära Märta, haha vi tog först rosor och köpte dem... men sen insåg vi att dem kostade lika mycket som en bukett så då gick vi in och böt... Haha vi är sååå normala ellerhur... ? :P Men sen så satte vi oss på tunnelbanan, som vi förövrigt satt på i 40 minuter... Men det va det värt! Märta va så galet bra! Haha säg inget nu, men jag och Elin satt och va tårögda, nej gud jag får gåshud bara av att tänka på det! Sen efter så fick hon blommorna och blev såklart glad! Yey, vi lyckades! ;)

Nej men nu blev det långt, för långt :P Så ska runda av nu...

Puss och Kram, ta hand om er!

Sol!

Hej mina små solstrålar! :D

Igår kväll sa mamma att vi skulle sova så länge vi kunde idag, men såklart så nä. Halv 10 väckte hon mig och sa att vi skulle åka till grisslinge och bada. Så det va bara att gå upp, sätta på sig kläder och gå till bilen :P Men när vi väl kom dit va det jätte mysigt. Pontus kompis och hans familj va också där så vi va med dem typ. För första gången typ någonsin badade jag faktiskt ganska mycket. Det va kallt till en början, men sen så blev man liksom van och då gick det bra ;)
Vad gör jag nu...? Jag har gaaalet tråkigt! Det är typ ingen inne på msn (Ja du är Hannah) så nu är det ganska segt, men men får väl hoppas att det droppar in nåra såsmåningom :P

Imorgon ska iaf jag och Märta på Red bull flugtag, haha ska bli lite små roligt. Så jag ska träffa henne 20 över 11och antar att hon har träning sen, så vi får se om jag kanske drar mig dit och kollar om jag får... :P Tror att dem skulle ha genrep inför em eller nåt, kanske kan få med mig Elin också om jag har tur ;)
Hoppas såklart på finfint väder imorgon! Skulle va så skönt om det va sol och blå himmel... M-Y-S-I-G-T!

Kram på er!



Saknad...

2 månader, 8 veckor, 61 dagar.
Det är så lång tid du varit borta nu. 
Jag har nog inte fattat att du inte kommer tillbaka, jag kommer aldrig mer få se dig igen.
Allt är som en berg-och dalbana. Dagarna går bra med hjälp av några fejkade leende. Kvällarna är desto jobbigare, det är då jag får tid att tänka. Ibland kan jag hantera det, men ibland går det inte. Tårarna rinner och jag vet inte vad jag ska göra. Vem ska jag prata med, vem förstår?
Varje dag uppstår nya saker som påminner om dig, vilket innebär fler känslor att hantera. Det är okej att gråta, det vet jag. Och någon gång kommer jag trots allt förstå att det var bäst såhär.
Saknaden är obeskrivlig, jag vet verkligen inte hur jag ska förklara. Om man inte suttit i den här situationen kan man inte förstå.
Det är inte som när man va 3 och ens barbie gick sönder. Tårarna är kanske lika många, men det här har en större innebörd. Dockan kan du limma eller köpa ny. En människa däremot går inte att ersätta, den försvinner, inte ur minnet, men ur verkligheten.
Du och jag kunde prata i timmar och jag visste alltid att det jag sa stannade mellan oss. Jag minns speciellt när vi pratade om vem jag va tillsammans med. Du ställde knasiga frågor, men såhär i efterhand vet jag att det var just dem frågorna som gjorde det roligt att prata med dig. Vem har jag nu?
Visst jag har mina kompisar, och dem är bäst. Men det va något speciellt med att prata med dig.
Nu när jag verkligen behöver prata med dig är det försent. Jag har blivit äldre, jag har börjat se på saker från nya vinklar.
Jag vill kunna prata med dig. För just nu vet jag inte vad jag själv vill.
Du har lärt mig att tänka positivt, se det som är lite positvit när 99% är skit.
När vi flyttade morfar i måndags åkte vi förbi kyrkan. Jag lyckades hålla tillbaka tårarna, men det var svårt.
Du ska veta att morfar saknar dig fruktansvärt mycket. Han pratar om dig och tänker på dig. Han har det inte lätt nu, verkligen inte alls. Men han kämpar,
kämpar för dig.
 Vi bodde så långt ifrån varandra så du uttnyttjade verkligen de tillfällen vi träffades till max. Ibland gjorde vi nästan för mycket, men det var så otroligt roligt.
När vi åkte till boda borg och sov över. Bara du, jag och Pontus.
Alla gånger vi har badat och lekt i trädgården. Det var sånt som bara du kunde komma på och det finns ingen som någonsin kommer kunna ersätta dig.
Din begravning va min första och jag kunde inte föreställa mig hur jobbigt det skulle vara. Jag grät redan innan och det blev knappast bättre . Tårarna sprutade nästan bokstavligen, men det var så fint. Precis som du ville ha det.
På julafton vet jag en sak jag kommer sakna. Något som är värt mer än alla mina paket. Det är att sitta i ditt knä. Känna att jag betydde mycket för dig, känna att jag var speciell.
Innan varje julafton minns jag att jag hade tränat på nån liten piano grej som jag spelade upp för dig och du blev alltid lika glad och berömde mig. Det är det aldrig någon som kommer göra igen, och dessutom har jag lagt det bakom mig. Inget mer piano på julafton. Aldrig någonsin.
Att livet är kort och orättvist har jag fått reda på nu. Alldelles för kort för att inte visa hur mycket man älskar dem
som står en nära.

Så alla som tror sig stå mig nära. Jag älskar er. Tack för allt stöd under den här tiden.
 Det är bara en som sett mig gråta för det här och det är Märta. Tack för att du hjälpte mig innan och efter.
Tack Elin för att du lyssnat, det har betytt mycket.
Tack till alla andra som också stått ut med mig. Det är inte ofta jag blir såhär, men nu släppte jag allt.
Jag stog min mormor nära, och var inte alls beredd på dethär. Att jag inte va hemma gör inte saken bättre.
Du vet att jag alltid tänker på dig och du är otroligt saknad.
Jag vill spola tillbaka tiden och aldrig trycka på play igen.

Ta vara på varje sekund, för det som har hänt, har hänt och går aldrig att göra om.

Tack till er som orkat läsa, det kommer aldrig mer bli såhär långt, jag lovar.


Finfin dag :D

Hej på er!

Idag har jag haft en finfin dag :P Först så hade jag match och vann, lycka tror jag att det kallas... ? :) Så imorgon är det finaaal! Det gillar vi :) Sen så kom jag hem och tog det lite lugnt, duschade och böt om för att sen möta Elin solsken ;D Vi kom på att vi skulle cykla till vår gamla skola och leka (?) Haha eller ah vi ville mer ta foton, men såklart laddades båda kameror ur direkt... Så vi drog hem till Elin och laddade batterierna och hon skulle byta om och lite sånt. Sen åkte vi hem till mig så jag också skulle byta om, haha så nödvändigt ellerhur... ? :P Men sen när vi väl kom tillbaka dit så tog vi nåra foton, men sen blev vi såklart lite snurriga så då satte vi oss istället och snackade. Skönt va det! Kvällen kommer troligtvis spenderas som alla andra har gjort den här veckan... Framför min kära dator :P haha jag har ett såå roligt liv ellerhur...? ;P


Tack för idag, jag va lite gnällig idag... Men jag vet inte vad jag ska göra... Och tyvärr så är det bara jag som kan bestämma det också...<3

Puss och kram!

RSS 2.0