Borde gå upp

Men busig som jag är så orkar jag inte det... Haha åååååh vad noooooo-life Jag är. C/.

Stand up for something, even if it means standing alone.

Hej på er!

Idag är det lill-lärdag, hallaluljah. Haha nejdå, men efter den här dagen är det BARA 2 dagar kvar och då är det HELA 2 dagar tills skolan börjar igen. Hehe

Jag har sovmorgon och ska möta Matilda darling om 25 minuter, MED våran skottkärra  våran redovisning, ja vi är lata, varför bygga nåt när man kan ta hemmifrån?! Men den avancerade svenskan tror jag iaf är inställd, så slutar 15. Skönt! Sen ska jag hem, träna ikväll och sen så vet jag faktiskt inte. Har inga läxor den här veckan (OCH JAG KLAGAR INTE!) Åååh nooo, kom på nu att jag har ett brev på franska att skriva reeent, f u c k

Men jag har iaf laddat ner lite musik nu, och lagt över redovisningen på USB-minnet och skrivit ut papprena, NU KÖR VI!

/C.


Åh vad kul man kan ha i skolan...

Efter allt jag gjort, så får jag det här

[Fråga inte om Rubriken]

Hej! Hur är det? Med mig är det bra! Har haft fuuullt upp i skolan, men kära Matilda ville att jag skulle uppdatera, och då är det klar jag gör det, hehehe neee, men det är väl dags för att visa att jag trots allt är vid liv och hjärnan i välbehåll, WOHO SKA NI TÄNKA NU!

Jag har haft bajs mycket i skolan och bara varit allmänt trött, men idag är jag pigg, av den enkla anledningen att det är fredag, I'm in loove! Men, sen kom jag på att det är konfa från 10 imorgon *jaaa som jag längtat*, men ska ha konfa-konferans med Matilda ikväll, om hon inte glömmer bort mig såklart...

På söndag är det först gudstjänst och sen släktmiddag, och om jag orkar träffa älskling. Vi får helt enkelt se var dagen för mig!

Nej hörnini, nu ska jag kolla klänning till konfirmationen och lite så...

/C.


Hann med ett till

Ett till hinner jag med, men sen är det att springa runt och packa, och sen ska jag kila till mataffären och köpa tidiningar och (natur)godis, mmmmmmumma.
Ska försöka plugga lite nu, och packa samtidigt, hmm, wish me good luck.

Nej hörnini, nu ska jag ta och äta lite frukost och sen sminka mig. SMUTT

/C.


Borlänge bitch

Chiao.

Borlänge imorgon. Otagg. Åååh orkar inte packaaaa. HATAR DET. Ska ta med skolböcker också, jag ska tamej fan visa att jag klarar att va ledig... Seg dag annars, trött och irriterad på typ allt. Ska bli lite skönt att åka bort, trots otaggen...
Nej nu är det efterlyst och sen packa *suck*

Juste, om nån vill snacka så är det bara att skicka meddelande på FB med ditt nummer, höhöh. Detta innebär ingen bloggning, tänkte låta Will I Am gästblogga, men jag har ångrat mig. Bloggen är död tills söndag som tidigast, om jag inte mobil-bloggar. Annars följer ni mig på ansiktsboken.
Puss.

/C.

Next up

TRÄNING, MEN KAN KANSKE INTE SPELA, LIVET LEVER

PUSSn

/C.

2 månader

Nu är det snabbt som gäller. Snart skriker mina fina päron på mig om att datan ska av NU, jää.
Idag har jag varit i skolan och tränat med Meliiiissa.
Idag är det 2 månader tills jag blir 15, 2 månader tills jag är 3 år närmare frihet. Gud ge mig styrka typ.

Haha som jag sa "CARRO NU FÅR DU STÄNGA AV, SISTA CHANSEN!!"

/C.



All love I give to you

Önskar jag kunde va sådär energisk i verkligheten också... Åååh, jag har sminkat mig, klätt på mig och ska bara packa ner lite härliga papper i skolväskan, och sen är jag fit for fight som man säger. Jag var duktig som somnade 23 igår, helt super trött. Idag är det låååång skoldag för vi har labb, så då slutar vi 10 över 3, och justfan! Vi har ett jädrans franska prov på onsdag, baaaaaaaaaaaaaaaaaajs!
Sen på torsdag är jag ledig och får sovmorgon (a) och även på fredag, men jag ska plugga med Melissa i Borlänge, så det är liksom lugnt ändå...
Måste hitta musik, nån som har tips? Även spel/appar? Kom med förslaaaag :)

Nej nu ska jag facebooka lite, höhö och kanske äta lite frukost, eller blogga ännu mer? haha nejfan vad skriver jag?

/C.


Söndag, härliga söndag

Städat och klart! Sitter och pluggar en aning och lurar lite. Vi ska tydligen äta Pizza från Tomatis ikväll, lycka. Har packat väskan för imorgon och packat lite för Borlänge. LIVET RULLAR. Jag har även beslutat att jag ska spara pengar, 500 kr/månaden. Jag ska ha pengar i sommar, tro mig.

Plugga är tråkigt. Sjukt tråkigt. Likså städa. Och packa. Och träna. Och gå i skolan. Ojojoj mycket som är tråkigt, hög femma på det.

Nu har jag bara lite mail att skicka och leta sommarjobb åt mig och fina Elin. Nejhörninini, vilken blogglust jag fick som en blixt från klarblå himmel, det gillar vi, eller?

/C.


4 år kvar, skoja inte om att jag längtar...

Who dat girl

Klockan är 14. Jag ska städa. Vilket jag tycker är tråkigt. Lika tråkigt som en pigg person tycker det är att sova. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Sen måste jag börja packa också... Fysläger i Borlänge Torsdag-Söndag *Tjoho...* Jag måste även städa mitt underbara rum, monopol på golvet, böcker överallt samt oöppnade kartonger med saker från "rumsbytet" mmmmmmmuuums. Sen har jag även lovat pappsen kärleksmums, men frågan är om jag orkar. Frågan är om jag vill. Frågan har ett svar som  är nej. ååååh jag är inne i en "jag-orkar-inget-annat-än-att-sitta-framför-datan-och-sova" period, vilket inte är nice...
Vad ska jag börja med? Jo, jag tar datan och sätter mig i sängen, SMART TJEJ! höhö...

/C.


Elaking

Chiao. Nu är jag sur. Ledsen. Arg. BAJS PÅ DIG WILLIAM KARLSSOOOON! JAG KOMMER HÄMNAS TRO MIG! JAG HAR PLANER, BIG ONES. POOP AT YOU! Puss till er andra! /C.

Ketchup punkt

Justfan, jag har ju sovmorgon idag! Baaaaaaaaaaaaajs! Gick upp halv 7, sminkade mig och duschade och va klar 20 över, och DÅ slog det mig att vi börjar halv 10. Typiskt mig. Men det va ändå helt okej, jag är inte så jättetrött och har pluggat lite så det är tooooppen! Har snackat lite med Ejlun och hon ska kanske med på gudstjänsten ikväll. Snälla gud, gör så hon följer med. höhö. Imorgon ska jag köpa naturgodis och tror nog att jag ska ta min cykel till skolan, bara för att komma hem fortare, smart? Javisst! Nej nu ska jag sätta mig och skriva lite. /C. *Är det bara jag som inte kan lägga in bilder?*

Ajfånblogg

Chacha! Idag är det fettisdagen och internationella kvinnodagen. Jag som inte är så jäääätte förtjust i semla ska ändå förbarma mig på en. Snäll dotter Vaaaa? Efter skolan träffade jag Willie och pluggade/kollade kläder/myste men sen runt 17 drog jag till min träning och han till sin. Så tråkigt att han tränar så mycket, hehe jag också men är smartare att skylla på honom! ;) Men träningen gick bra och jag fick BARA 2 skavsår, haha.... Imorgon ska jag skippa träningen för jag ska på mässa i kyrkan, woop woop! Och på torsdag är det halv hemstudiedag så då kommer baby hit när han har slutat. Va har jag mer att säga? Ähum... Ska troligtvis på middag hos Willie på lördag, mys eller vad? Hihi... Juste! Matilda kom hem från USA igår och gissa vad den solstrålen köpt (på min beställning) VICTORIA SECRET UNDERKLÄDER. Det är lycka! Skitfina! Nej nu ska jag inte slösa eran tid mer. /C.

Jag ska bli biff

Chiao Bella! Har precis tränat klart och är stooolt. 3 timmar och helt slut. Tack och hej för mig. Jag är döende. Amar sitter och läser nån blogg, och jag vet inte vad han hållwer på med. Pipig röst och säger " Dagens outfit, hiss eller kanske en och annan diss" Saaaaaaay whaaaaaaaat! Knas pöjk! /C.

JAG LYCKAS

Oh My god, it's amazing. För typ första gången lyckas jag blogga från iphonen. Lycklig eller vad? Haha such a nolifer, hell yeah! Men nu ligger jag och glor på top model, segt... Har träning om 50 minuter i 3 timmar och jag är taggad, vad har hänt med mig?! Hehe... Skolan vs som vanligt dvs seg som en seg råtta. På torsdag har vi halvstudiedag vilket säkerligen innebär "teknik-och-religion"plugg. Mina favoritämnen. Höhö skämt åsido. Attans vad sugen jag blev på saft nu! Heeelt random! Men nej ni, nu drar jag. Juste, darlin' har skaffat blogg (va ska jag säga, Facebook, Facebook.......) den heter iaf www.ikindoflikeit.blogg.se HAHA ikindoflikeit finns inlagt i ordlistan, pinsamt. /C.

The party is in my head

Chiao people!

Hoppas det är super. Jag har ont i huvudet och är irriterad mmmmmmmmmmm. Imorgon är det skola. Fäller en stilla tår för lovet, pusshej på dej. Idag har jag bara tagit det luugnt. Pluggat lite och var på gudstjänst för konfan imorse. Haha jag kunde knappt hålla mig för skratt, vilket va lite små pinsamt när det fanns dom som satt och grät... Love me as I am or watch me as I go. Åt lite lunch med mamma och sen fixade vi klart mina kärleksmums eller snoddas eller vad man nu vill kalla dom. Dom blev faktiskt riktigt goda! Ikväll är det solsidan och sen wallander, taaagg! Ska försöka plugga klart nu så det blir klart nån gång, så jag slipper sitta uppe på nätterna, för de är jag nämnligen expert på.

/ C.


Blicken-LYCKA


Jordens finaste

Det är du. Och det vet du. Du vet att jag tycker det. Tack för allt. Tack för att du finns. Tack för idag. Verkligen. Tack för allt.
Du betyder mer än världen för mig. Och det vet du. Du vet att du betyder allt. Tack för att du finns.
Alltid. Det är vi. Vårt som torrt, tårar som skratt, sommar som vinter, glädje som sorg. ALLTID.

Du vet att i mina ögon är du alltid perfekt. No matter what. Du är den bästa pojkvännen man kan ha. William Karlsson, jag älskar dig, på riktigt.

"God damn, you're beautiful to me"



Born this way

Knapra piller, knapra piller. Mmm, det gillar vi, Nej. Jag ska inte blogga speciellt mycket idag tror jag... Humörsvängningar som inte är att leka med... Har haft svårt att sova nu 3 nätter. Knaprar piller, aka alvedon, för att orka vara uppe, hallaluljah! Har försökt ringa mamma, men hon svarar inte, och bara det gör mig gråtfärdig, KVINNA SVARA! Borde gå upp och sminka mig, klä på mig och duscha. Men vet ni? Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Men ska väl ta datorn och flytta mig till soffan iallafall.
Ska kolla när Top Model är och trycka i mig nåt att äta. Glada miner här jajamen! Sen är det väl lite plugg som står på schemat, blääääää.

Nej hörnini, nu räcker det.

/ C.


haha skrattar alltid åt den här bilden... Jag och Max har våran humor...


Dag 19

En bild på det jag köpte senast

Min fina lilla mascara, woop woop!


*Tack Google*

Dag 18

Vad jag åt idag

Dagens matintag var låååååågt...
1 ask läkerol
Ris och Korvstroganoff
3 tuggummin
1 klunk mer
2 alvedon

Klaaar

Amor Vincit Omnia

Hallooooo!

Vilken jädrans härlig dag det var idag! Sol och plusgrader, Me like! Inledde dagen med ett härlig möte i hallen, där va jag lite ironisk, men de gick helt okej, inget speciellt. Lyckades trycka i mig en hel ask med läkerol, vilket måste vara typ rekord. Sen drog jag till globen för att köpa en kofta jag provade igår, men såklart är den slut, vad hade jag förväntat mig? Min otur, som vanligt! Sen mötte jag upp William darling och tog faktiskt en lång promenad från Medis till Rådmansgatan. Fick med mig en fin liten mascara hem, och många många skratt och slag för "gul bil". Vi konstaterade att jag är bäst på det. Sen skulle vi till Farmors jobb, aka Friskis och Svettis, men hon var inte där, så vi åkte hem hit för att göra pannkakor, men neej, inga ägg hemma. Så det blev morotskaka och sen Top Model, hahaha. Sen gick vi och lämnade tillbaka en film, och sen åkte han hem och jag till farmor igen. Kom hem för kanske 1 timme sen och hoppade in i duschen och har laddat ner lite musik och väntar på att William och övriga familjen ska komma hem så vi kan äta... Ja, jag är sjukt hungrig nu!

Jag skäms fortfarande för mitt hår, som är überkort, men shit happens! Det blir till att ha uppsatt ett tag till, tjoho!

/ C.


Märks det att jag saknar mitt hår? Annars, JAG SAKNAR MITT HÅR SOM JAG VET INTE VAD! JAG HATAR FRISÖRER, DOM KAN TA SIG!


RSS 2.0