Talking to the moon

Bättre tider kommer. Det kan jag väl gå med på. Nån gång kommer de bli bättre. Men att tiden läker alla sår, rent skit snack. Tiden strör salt i såren. Tiden får en att inse hur jävla dåligt man gjort allt. Varför gjorde jag inte så, varför gjorde inte hon så. Ibland så vill jag bara stanna hemma. Ligga i sängen, stänga av mobilen och bara tänka, gråta och faktiskt känna att det är okej. Inte alltid va hon som ler, inte alltid vara hon som har koll på allt, inte alltid vara hon som har bra betyg. Inte vara hon som säger att hon mår bra, fast hon inte gör det. Jag vill kunna vara ledsen och känna att det är okej. Jag vill kunna veta att det kommer ett ljus snart, för nu är allt ett enda mörker. jag vet inte hur morgondagen ser ut. Visst, alla skriver så, men bokstavligen, jag har ingen aning. Det kan hända närsomhelst, och jag är inställd på det värsta, alla är inställda på det värsta, för alla vet att det värsta kommer hända.

Samtidigt som allt snurrar i huvudet så tillkommer dagliga problem. Kärleken åker berg och dalbana, skolan är ett stressmoment, jag orkar inte ha koll på alla, nu får ni ta tag i era egna liv. Speciellt du.

Och nu lite random blev de kul

HejHejHej

Hur är det? Jag är sjuuuuk, men annars så flyter livet på som vanligt. Ligger och tycker synd om mig själv och lyssnar på muusiiik <3 Känns som mitt huvud ska explodera, men det kan det väl inte...? Hehe, yes, jag är ett kinderägg!

Men, ja, Praoen har varit ruulig och lärorik. Träffat många trevliga personer, älska Johan i receptionen <33333333333333333333333333

Juste, jag har fått en systemkamera lyckan är totaaaaaaaaaaal. Så jag har fotat lite, med betoning på lite.

Puss på rumpen.


Världens finaste ♥


Hatar att blogga

Over and out.

Puss

RSS 2.0